Even Voorstellen ...

Ik ben Inge Dekkers. In 2004 rolde ik in de wereld van massages en relaxatie.

Heel wat jaren zat ik zelf in het bedrijfsleven en heb een gezin met 2 kinderen. Ik weet bij gevolg wat stress met mensen kan doen :-)

Met Zenergiek wil ik me onderscheiden van andere wellness centra door mijn persoonlijke aanpak. Door een eigen stijl en sfeer. En vooral door de energie die ik in alle behandelingen steek.

Naast de massages volgde ik ook verschillende opleidingen zoals Reiki, Quantum Touch en OMR. Dankzij deze kennis en ervaringen kan ik in mijn behandelingen extra kracht bijzetten.

We werken zowel voor bedrijven als particulieren. In onze eigen praktijk en op verplaatsing.

Voor stoelmassages in bedrijven en op evenementen bouwde ik een vast team met degelijk opgeleide masseurs op. Zodat we steeds kwaliteit kunnen aanbieden op een professionele manier.  

Omdat Zenergiek staat voor zich goed voelen, past ook de Smovey-ontdekking in het plaatje. Beweging is een erg onderschat belangrijk onderdeel om ons  goed te voelen !

In 2014 werd ik de eerste officiële Belgische smoveyLICENTIEHOUDER !

Met Smovey werken had voor een uitgebreid publiek ( jong én oud, fit én beperkt) zóveel voordelen, dat ik onmiddellijk verkocht was !

De voldoening die ik krijg door met mensen samen te werken en hen een goed gevoel te geven is onbeschrijfelijk !

Nooit had ik het idee om een schoonheidssalon te starten. En nog steeds niet. Maar ook je uitstraling draagt bij tot je goed voelen.

Als klein meisje droomde ik al weg bij het mooi maken, omtoveren en restylen van mijn poppen en vriendinnetjes. Met restjes stof van mijn grootmoeder maakte ik poppejurkjes. Was ik gefascineerd door de foto’s in tijdschriften waar men mensen omtoverde ahv voor- en na-foto’s.  Door mijn creatieviteit en oog voor details onderscheid ik me vaak van anderen.

In dit aspect vond ik dan ook dat wenkbrauwen shapen mooi in het rijtje past om mensen zich goed te laten voelen. Mooie wenkbrauwen zorgen ervoor dat je een mooie uitstraling hebt en er jonger uitziet ;-)

Als je je ontspannen, fit en goed in je voelt ziet het leven er stukken beter uit ! Maar soms heb je daar wat hulp bij nodig. 

Bij Zenergiek ben je hiervoor op de juiste plaats !