chi-machine

Wat gebeurt er als ik geen voldoende hoeveelheden zuurstof, water en beweging ontvang, de drie cruciale sleutels voor welbevinden en gezondheid, die iedereen nodig heeft ?

- Zonder voldoende zuurstof, als gevolg van oppervlakkige ademhaling, drugsgebruik, gebrek aan beweging, stress, milieuvervuiling, giftige voorgeschreven medicijnen - zal je lichaam vroeg of laat pijnlijk aanvoelen, disfunctioneel werken en niet in staat zijn om zich te beschermen tegen infecties, bacteriën of virussen.

- Zonder voldoende water zullen je cellen verstoppen, vervallen, er ontwikkelt zich een gerimpelde huid en gezichtslijnen, en er treedt een gewichtstoename op waardoor een veelheid van kleine tot grote ziekten wordt gecreëerd.

Zonder voldoende fysieke beweging verstoppen de cellen en raken disfunctioneel, de bloedsomloop wordt geblokkeerd, spierweefsel breekt af en vetcellen hopen zich op. Alles resulteert in veroudering, ziekte en pijn. Beweging van het lichaam zorgt voor detox via het lymfestelsel.
We hebben er maar één en hij moet een geel leven mee : onze rug. Toch kampen heel wat mensen met - al dan niet chronische - rugpijn. We mogen onze eigen rug dan niet vaak te zien krijgen, hij verdient wel onze aandacht. Met een ontspannen gemoed en een gagelijkse portie gezonde beweging doen we onze rug én de rest van ons lichaam alvast een groot plezier.

Functioneren, afbreken en sterven. De beweging van de chi-machine :

creëert een zuurstofverrijking over het gehele lichaam via passieve beweging, en stimuleert de ontgifting via uw lymfesysteem. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd. 
Wervels die vastzitten worden zachtjes losgemaakt. Hierdoor vermindert lage rugpijn en andere rugklachten.
Spieren die gespannen zijn worden op een zachte, rustige manier losgemaakt waardoor pijn vermindert.
Door de aerobe beweging wordt een betere bloedcirculatie gestimuleerd.

Het enige wat u hoeft te doen is water drinken !

Wat doet een chi-machine ? 

 De chi-machine doet 3 dingen in 15 minuten : 
verhoogt de zuurstof-, energie- en bloedcirculatie.
omdat je 15 minuten lang zachtjes heen en weer wordt gewiegd, zorgt deze massage voor beweging van je ganse lichaam. We noemen dit een aerobe training.

Het woord aerobe betekent "met zuurstof". Aerobe training houdt in dat er gedurende langere tijd zuurstof aan de spieren geleverd wordt door de longen en boledsomloop. Je vindt op aerobe training meer informatie hierover.

We weten dat gebrek aan lichaamsbeweging en slechte bloedsomloop volgende zaken veroorzaakt :
- vermoeiende en pijnlijke spieren
- slechte spijsvertering, verstopping
- artritis, (lage) rugpijn, rugklachten
- nervositeit, stress
- algemene pijn en slapeloosheid
- slechte werking van de interne organen
- astma
- periodieke pijnen
- cholesterol, te hoge of te lage bloeddruk, bloedarmoede
- chronische ziekten
- overgewicht

Wat ervaar je met de chi-machine ? 

Het gevoel, beschreven als een "sterke tinteling, stromend door het hele lichaam" is heel aangenaam en duurt enkele minuten. Daarom wordt ook aangeraden de eerste 2 minuten na het stoppen van de beweging van de chi-machine de ogen gesloten te houden en na te genieten, zonder te praten of te bewegen.

Duur : 15 min
Prijs : € 10