Stoelmassages in bedrijven

 

   

Steeds meer bedrijven investeren in het welzijn van hun werknemers. Wanneer werknemers zich goed in hun vel voelen zijn ze immers heel wat productiever.

Bedrijfsmassages helpen niet alleen tegen de onmiddellijke stress op het werk, ze worden door werknemers ook aanzien als een extra beloning, als een teken van appreciatie.

De reacties die we krijgen tijdens onze vele bedrijfsopdrachten zijn dan ook uitsluitend positief ... zowel van werknemers als werkgevers.

Wat zijn stoelmassages?

Er wordt vooral gewerkt op die lichaamszones die door het werk het zwaarst worden belast: 
de rug, nek, schouders, armen, de handen en het hoofd, door de kleren heen. 
(Lees hier meer)

Waarom stoelmassages?

Wist je dat overdreven stress en werkdruk de oorzaak zijn van maar liefst 50 tot 60 procent van het werkverzuim ? Steeds meer bedrijven zien dan ook het belang in van het welzijn van hun medewerkers. Mede dankzij stoelmassages kan je dit probleem op een aangename en efficiënte manier aanpakken. Mensen die regelmatig gemasseerd worden hebben veel minder last van stress en de negatieve gevolgen ervan.
(Lees hier meer)

Offertes:

Wij bezorgen u graag vrijblijvend een offerte. Mail ons op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of klik hier voor meer info.

Tips en info:

Stoelmassages werken als incentive, als stressbestrijding, teambuilding ... lees hier meer.