Diverse

In uw sportclub/op uw sportevenement :
U kan ons team inhuren om uw sporters voor of na hun prestaties eens in de watten te leggen met een deugddoende massage. 
In het verleden werkten we al voor diverse gemeentelijke sportdiensten en ook op de 10 miles van Antwerpen. 
Beenmassages na loopwedstrijden worden oa. ook enorm geaprecieerd, en geeft een meerwaarde aan uw evenement of club. Meer nog, een massage na een sportieve prestatie bevordert het herstel !
Prijs : vraag vrijblijvend een offerte via  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

Zonnekloppers
:
Wij verwennen uw clubgasten met stijl. Een actieve bescherming tegen de zon.
Wij komen uw badgasten professioneel insmeren met zonnemelk voor een optimale ontspanning én sunprotection !
Als persoonlijke service kunnen hotels en beachclubs gebruik maken van onze diensten. Zo worden de klanten extra in de watten gelegd.
Tips : promoteams op stranden, aan zwembaden, hotels, tuinfeestjes, ...
Prijs : per offerteaanvraag (email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. )  

Huwelijksmassages
- Diverse massages voor het bruidspaar en hun famillieleden, minimum voor 2 uur. Dé ontspanning voor dé grote dag. Of vóór het diner, zodat er nadien weer energie is om de dansvloer onveilig te maken. En er tegenaan te kunnen voor de rest van de avond.
- Verwen het bruidspaar de avond voor de grote dag met een deugddoende hotstone massage om de zenuwen even te vergeten. Zodat ze een ontspannen nacht tegemoed gaan.   
-  Op de grote dag zelf mag een ontspanningsmoment niet ontbreken ! Verwen het bruidspaar met een deugddoende verfrissende voetmassage of stoelmassage. Ze moeten hiervoor niet uit de kleren. Als het bruidspaar aankomt na de fotoreportage, begeleid de ceremoniemeester hen naar een aparte, gezellig ingerichte ruimte. Waar de 2 en/of hun famillie even kunnen uitblazen voor een verfrissende massage. Zodat ze weer opgeladen zijn om aan het mooie feest te kunnen beginnen !
Prijs : vraag vrijblijvend een offerte op maat.

Vrijgezellenfeesten :
Het besluit is genomen, ze gaan trouwen !
Natuurlijk moet er voor hem en voor haar een vrijgezellenfeest georganisseerd worden. Door jou ! :-) Een hele eer, maar hoe ga je die avond aankleden zodat het een onvergetelijke avond wordt in een gezellige ontspannen sfeer waar veel gelachen wordt ? 
Je stuurt de mannen weg, en wij gaan de dames lekker verwennen met massages ! 
Je kan kiezen uit onze lijst met behandelingen. Alle massages kunnen qua duur aangepast worden. Vaak wordt er voor de aanwezigen een korte massage gegeven en voor de toekomstige bruid een uitgebreid versie. 
Prijs : € 16 per behandeling van een kwartier. Afhankelijk van de locatie komen er eventueel verplaatsingskosten bij. 

Voor nog meer fun, huur er een jacuzzi bij ! zie op www.bubbelverhuur.be

Opgelet ! Wij doen geen sensuele/erotische massages !