smoveyFIT

Smovey 10 minuten!

Tijdens het drukke dagelijks leven is het soms moeilijk de tijd te vinden om ook nog voldoende te bewegen. Na een drukke werkdag heeft niet iedereen zin om nog naar de sportschool te gaan.

Smovey heeft hiervoor de oplossing!

Omdat smovey altijd en overal kan en minimaal 10 minuten per dag al een positief resultaat geeft, is een 10-minuten-programma ontwikkeld.

Het beste is het wanneer je de workout op een vast moment van de dag inplant. Bijvoorbeeld meteen na het opstaan.

Of tijdens lange dagen op kantoor en na een lange autorit. De meeste mensen met een zittend beroep krijgen spanningen in hun schouders, nek of rug. Ook is uw concentratievermogen minder na het middageten. Daarom adviseert smovey een 10-minuten-smoveytraining tijdens middagspauze !  

  • Het vermindert spanning in uw rug, nek en schouders
  • Het zorgt voor zuurstof in uw lichaamscellen, wat prestaties verhoogt.
  • Het verbetert uw concentratievermogen door uw linker en rechter hersenhelft te activeren met doelgerichte coördinatieoefeningen.
  • Het activeert uw stofwisseling
  • Doe de oefeningen samen met uw collega´s. Dit versterkt de teamgeest, is leuk om te doen, het ontspant en zorgt voor veel plezier.

Smovey wandelen of joggen

Heeft u meer tijd, dan kunt u smovey toevoegen terwijl u aan het wandelen of joggen bent. U verbrandt dan 30% meer calorieën dan bij normaal joggen, bovendien krijgt u een dynamische bovenlichaam-workout.

Het ontwerp van de smovey-ringen geeft iedere keer dat u ermee zwaait een impuls. Dit maakt dat u uw handen levendig genoeg beweegt voor een bovenlichaam work-out. Met normale gewichten zwaait u niet genoeg om uw work-out te verbeteren en riskeert u juist de kans op blessures.

Het zwaaien van de armen terwijl u wandelt zorgt voor het verstevigen van de spieren. Het verbindt uw lichaam door de spieren in de rug en schouders te verstevigen en opent de borstspieren waardoor de negative effecten van het moderne leven worden terug gedraaid.

 

smoveyFIT 'N DANCE

Stevige smoveyWORKOUT op muziek !! Dit kan met de smoveyCLASSIC of met de smoveyPOWER


  

https://www.facebook.com/LanguageCardioFitness/videos/2060423977515736/ 


smoveyRUN 
met de smoveyPOWER ! 

Perfect om de lopers onder ons extra training te geven tijdens het lopen !


Ultra- und Extrem-Läufer Andreas Gindlhumer traint met Smovey !

https://youtu.be/vc2S0IEGZws