Overgewicht

Overgewicht en vooral overgewicht bij jongeren komt helaas steeds vaker voor. Slechte voeding en te weinig beweging zijn hiervan de oorzaak.

Begin daarom, naast het aanpassen van uw voedingspatroon, met meer lichaamsbeweging in te bouwen tijdens de dagelijkse activiteiten. Dagelijks minstens dertig minuten (eventueel te verdelen in drie blokjes van tien minuten of twee blokjes van vijftien minuten) matig intensief bewegen is bijvoorbeeld al een goede start. Met smovey kunt u zelf de intensiteit bepalen, ook kleine zwaaibewegingen zonder veel krachtsinspanning levert al resultaat op. U kunt alle oefeningen ook maken terwijl u zit.

Smovey heeft  een 10 minuten lichaams-workout voor beginners ontwikkeld.

U zult snel merken dat uw uithoudingsvermogen verbetert. Wanneer uw spieren en gewrichten beter getraind zijn, dan kunnen ook intensievere beweegactiviteiten u helpen om meer gewicht te verliezen.

Mensen met te veel lichaamsgewicht zijn meestal ontevreden met zichzelf. Ze schamen zich vaak zo erg dat ze niet met andere mensen durven te sporten. Het lage zelfbeeld hindert deze groep mensen om deze eerste stap te maken.

Daarom heeft smovey een speciaal afslankprogramma voor thuis ontwikkelt.

Het eerst pluspunt is dat u het in uw eigen omgeving kunt doen.

Het tweede pluspunt zijn de bijkomende vibraties. De vibraties trainen namelijk de diepe spieren. Hierdoor is de vetverbranding tijdens én de ruststofwisseling na een training hoger. Bij een smovey-training worden 97% van alle spieren getraind. Wanneer u het afslankprogramma zoals voorgeschreven uitvoert spant u zich voldoende in zodat uw lichaam tot ongeveer 3 tot 4 uur na de training nog in hoog tempo calorieën verbrandt .

Ook verstevigt een smoveytraining het bindweefsel, wat ervoor zorgt dat wanneer u kilo´s verliest u geen overtollige huidplooien overhoud. 

De smoveytraining heeft al vele mensen geholpen om vele kilo´s te verliezen.