SmoveyCOACH worden ?

 

  • Hou je ervan om te bewegen?
  • Ga je graag met mensen om die plezier hebben?
  • Wil je gezond en vitaal zijn?
  • Wil je je tijd zelf kunnen indelen en eigen baas zijn?
  • Wil je tegelijkertijd een goed inkomen, zelfs als bijverdienste?

… dan is dit de juiste plek – ik zoek nog trainers van elke leeftijd!
Voel je je aangesproken of ken je iemand die dit op het lijf geschreven is? Neem dan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.met mij op!

Geen vooropleiding nodig
Om een smoveyCOACH te kunnen worden heb je geen vooropleiding nodig. Iedereen die plezier heeft in bewegen, of geïnteresseerd is in smovey kan de opleiding volgen. Maar vooral mensen die werken in beroepen, die in de breedste zin van het woord met gezondheid te maken hebben, is de opleiding tot smoveyCOACH uiterst interessant.

Word jij de eerste smoveyCOACH in je regio?
De vraag naar smoveyCOACHES groeit dagelijks. De toekomstvooruitzichten en de mogelijkheid om geld te verdienen zijn daardoor hoog. In Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland zijn in de afgelopen 3 jaar meer dan 2000 coaches opgeleid en hun aantal groeit maandelijks. In België zijn er nog maar 2 smoveyCOACHES en dus heb je nu de mogelijkheid als eerste coach in je eigen regio te worden.

Brede inzetbaarheid smovey
Naast afslanken en het krijgen van een gestroomlijnd lichaam door de stimulatie van de diepe spieren is bewezen dat de ringen bij vele neurologische ziektes kunnen worden ingezet.
Ze zorgen voor grote verbeteringen bij de ziekte van Parkinson, reuma, multiple sclerose (MS), diabetes, de ziekte van Alzheimer, depressies, burn-out en de preventie ervan.

Bovendien zijn ze ook heel goed inzetbaar bij gezondheidsprogramma´s, rehabilitatie of fysiotherapie, fitnessclubs, personal coaches, kine, revalidatie, fit 'n dance, relaxatie, wandelen, vermageren, fit en gezond, aquagym, powergym, senioren in beweging, kinderen in beweging, beweging op het werk/in bedrijven, teambuilding,
scholen, bejaardentehuizen, bewegingstherapeuten, ergotherapeuten, groepslessen, fitnesscentra, vrouwenclubs, 
verkoopsavonden, verenigingen, therapeuten, hotels/spa's,
spierziekten,...

Mogelijkheden na opleiding
Na de opleiding is een smoveyCOACH in staat SWING&SMILE-workshops, smoveyWALKS, smoveySENIOR, smoveyKIDS, smoveyAQUA, smoveyFIT'nDANCE en bewegingsprogramma´s te bedenken en uit te voeren voor o.a. doelgroepen zoals: mensen met de ziekte van Parkinson, diabetes- en reumapatiënten, afslank- of fitheidsprogramma´s voor gezondheids- & vrijetijds sporters, enz.

Samenwerking
Een smoveyCOACH mag ook samenwerking aangaan met bedrijven, hotels, artsen, therapeuten, e.d. Je bent natuurlijk ook vrij je eigen team op te bouwen en op die manier je inkomen te verhogen.

Na de opleiding krijg je via mij en de rest van de “smoveyFAMILIE” de juiste tools, training en ondersteuning aangeboden om een succesvolle smoveyCOACH te kunnen worden.

Met vriendelijke groeten,
smoveyTRAINER

Inge Dekkers

Collega smoveyTRAINER Bart en ik verwelkomen u graag op de allereerste smoveyCOACH-training in België !